Over deze website

Deze website stopt op 1 juli 2020

Deze website was een vervolg op de site over mindfulness die ik tot 1 mei 2016 beheerde. Die gaf informatie over mindfulness en daarnaast een overzicht van nascholingen Mindfulness Based Cognitive Therapy die ik vanaf 2004 gaf aan professionals in de gezondheidszorg. Ik zat toen nog volop in het werk.

Maar ik ben gestopt met werken en met het aanbieden van de nascholingen. Dat onderdeel kwam op de nieuwe website dus niet terug. Maar op veler verzoek bleven de geluidsbestanden (bodyscan etc.) beschikbaar. Verder heb ik een onderdeel toegevoegd over de rol die mindfulness zou kunnen spelen bij het leven met de zieke van Parkinson  Ik deed daarbij verslag van mijn eigen observaties: hoe is het om als mindfulnesstrainer met vallen en opstaan te leven met de ziekte van Parkinson.

Maar nu is het mooi geweest. Toen ik jaren geleden met mijn website begon (20 jaar geleden?) was er in Nederland nog niet veel digitaal materiaal beschikbaar, zeker ook geen geluidsbestanden van mindfulessoefeningen. Inmiddels is er een ruim aanbod van mindfulness oefeningen. Ik ben vooral blij dat mindfulness zo veel mensen bereikt.

Mindfulness betekent veel voor me. Ik heb leren leven met parkinson. Dank aan mijn leraren, cursisten en cliënten. Jullie zijn van onschatbare waarde voor me geweest.

Ik wens jullie alle goeds.

Noud 
27 april 20
20