Wat is nieuw?

Woordje vooraf bij de pagina Wat is nieuw?
Deze website is vooral bedoeld als ‘naslagwerk’ voor wie een mindfulnesstraining volgde of nu volgt. Er is dan ook helemaal niet zo veel nieuws te melden. Maar soms kan ik het niet laten, dan kom ik bijvoorbeeld een boeiende video tegen over mindfulness of parkinson, die ik vervolgens op mijn website plaats. En zo’n toevoeging vermeld ik dan op deze webpagina. Dan hoef je niet de hele site door te ploegen op zoek naar wat er veranderd is.
Noud
 

Op elke pagina staan nu links onderaan twee icoontjes. Daarmee kun je de pagina printen of als PDF opslaan. Laat me weten als je daar problemen bij tegenkomt. En als het goed werkt hoor ik dat ook graag!
Bericht geplaatst op 8 januari 2020

Op pagina Varia heb ik een lezing van neuroloog Rick Helmich toegevoegd over stress bij de ziekte van Parkinson
Bericht geplaatst op 6 november 2019

Op pagina Varia heb ik een voordracht van Bas Bloem toegevoegd over recente ontwikkelingen in de parkinsonzorg: de video ‘Update Parkinson’
Bericht geplaatst op 27 mei 2019

Twee pagina’s over Alzheimer en mindfulness verwijderd. Het onderzoek waar ik verslag van deed is inmiddels gestaakt
Bericht geplaatst op 20 mei 2019

Op 11 april 2019 was het Wereld Parkinson Dag. Ik heb toen meegewerkt aan een online webuitzending over de vele gezichten van Parkinson. Op de pagina Over Noud helemaal onderaan kun je de uitzending terug zien (duur 63 minuten) 
Bericht geplaatst op 25 april 2019

Op pagina Over Noud onder aan de pagina een filmpje toegevoegd over parkinson boksen
Bericht geplaatst op 4 april 2019

Print Friendly, PDF & Email